Кожен має право дихати свіжим повітрям

30.12.2010

Сьогодні проблему недостатньої вентиляції приміщення і, як наслідок, утворення конденсату вирішують за допомогою віконного провітрювача, робота якого забезпечує умови для нормального функціонування витяжних каналів і гарантію безперебійної роботи газових приладів (котлів, печей, колонок, конвекторів), що впливає на рівень безпеки середовища проживання людини.

Тридцять років тому, коли за кордоном почали масово встановлювати металопластикові вікна, споживачі зіткнулися з проблемою. Ці конструкції забезпечували надійну тепло- та звукоізоляцію, але приміщення перетворилося в герметичну ємність, де накопичувалися водяна пара і вуглекислий газ. Наднормативна кількість вологи сприяє розвитку цвілі, про що добре відомо жителям панельних будинків і кутових квартир багатоповерхівок. Часте провітрювання приміщення, мікровентиляція призводять до зайвих втрат тепла в холодну пору.

Просте і дешеве усунення проблеми - використання віконного провітрювача, який покращує якість повітря в приміщеннях, не пропускає тепло назовні, усуває конденсат на поверхні скла та віконних рамах.

Провітрювач - невеликий пристрій, що монтується в профіль вікна, не порушуючи його властивостей. Спеціальна конструкція дозволяє пропускати в приміщення певну кількість свіжого повітря. В Україні все більшої популярності набувають провітрювачі під торговою маркою Ventair і Titon.

Переваги використання віконних провітрювачів:

  • доступ свіжого повітря без необхідності відкривання вікна (у холодну пору витрачати багато тепла)
  • можна забути про неприємні протяги і заливання приміщення дощем
  • цей прилад практично непомітний, не псує естетичний вигляд вікна
  • ефективно усуває пар і запахи на кухні, а також у приміщеннях, де перебувають люди

Вже сьогодні кожен власник приміщень з встановленими металопластиковими вікнами, може скористатися своїм правом на свіже повітря, яке закріплене Державними Будівельними Нормами України ДБН В. 2. 2-15-2005.

Ви вже встановили сучасні вікна?

Звертайтеся в компанію "ЕкоДім", яка реалізує і встановлює провітрювачі. Фахівці компанії проконсультують по їх кількості та монтажу, а також виконають Ваше замовлення по установці. Зателефонуйте до менеджера:

у Тернополі - (0352) 55-01-50, (068) 346-74-12

у Львові - (032) 242-32-15, (068) 346-74-13


Повернення до списку