Віконні провітрювачі «Екодім» - вікна «дихають», а Ви економите

13.11.2014

Як провітрювати приміщення взимку, не втрачаючи тепла і грошей на вітер?

Адже більшу частину свого часу сучасна людина проводить в офісі, квартирі чи навчально-виховних закладах. А в будинках з пластиковими вікнами постійна вентиляція просто таки необхідна.

Здавалося б, на перший погляд, банальне запитання. Важливим правилом для нашого здоров’я, яке пам’ятаємо ще зі шкільних років, є регулярне і правильне провітрювання кімнати. Медики радять це робити щодня - 3-4 рази по 15 хв. Ще один варіант - влаштувати в оселі наскрізне провітрювання, тобто протяг, і, як наслідок, підхопити безліч хвороб. Не зовсім ефективною виявилась і мікровентиляція. В усіх вищезгаданих випадках про жодну заощадливість не може вестися мова, тим паче, коли в країні сьогодні постала гостра проблема з газом.

Навіщо вигадувати велосипед, якщо він вже давно винайдений? Для підтримки оптимального мікроклімату в приміщенні встановіть віконні системи провітрювання «Екодім». Вони забезпечують правильну циркуляцію свіжого повітря, контролюючи вологість у приміщенні. Достатньо лише встановити їх на вікно і здоровий мікроклімат завжди пануватиме у Вашому будинку.

Віконні провітрювачі функціонують самостійно і не потребують Ваших зусиль чи енерговитрат. Додатково захищають від потрапляння дощу, снігу чи комах всередину оселі. Пристрої вентилюють приміщення навіть при повністю зачинених вікнах. Особливо їхня ефективність відчутна під час опалювального сезону за рахунок економії тепла. Призначення віконних провітрючів «Екодім» вигідно і надійно компенсовує вартість їхнього встановлення!

Європейські країни вже понад 30 років монтують провітрювачі у вікна із герметичним притулом, а в деяких із них - вони передбачені нормативними актами як обов’язкові для використання. В Україні законодавством наразі рекомендується встановлювати віконні вентиляційні клапани. Але хто краще попіклується за нас, як не ми самі.

Замовляйте наші віконні провітрювачі просто зараз! Вагання тут зайві. Віконні системи провітрювання «Екодім» - це турбота про Ваше здоров’я та безпеку!

Крокуємо у Європу разом!


Повернення до списку