Статті

13.11.2014 Віконні провітрювачі «Екодім» - вікна «дихають», а Ви економите
Як провітрювати приміщення взимку, не втрачаючи тепла і грошей на вітер?

19.11.2013 Більше 1000 тернополян рекомендують віконні провітрювачі компанії "ЕкоДім"
Системи віконної вентиляції  "ЕкоДім" - це надійний захист сучасних вікон від запотівання та утворення конденсату.

30.12.2010 Чому вікна «плачуть»?..
Герметичні металопластикові вікна перешкоджають «природним» протягам, що утрудняє відведення зайвої вологи з приміщення і може призводити до випадання конденсату в самих холодних місцях стіни і на склі.

30.12.2010 Як утворюється цвіль
Якщо при незмінному тиску концентрація парів води в повітрі буде поступово збільшуватися, при деякій його температурі (так звана точка роси), пара почне конденсуватися.

30.12.2010 Провітрювання при зачиненому вікні
Людині необхідно 20 м.куб. свіжого повітря на годину для забезпечення нормальної життєдіяльності та підтримки достатньої працездатності. Нестача кисню впливає на здоров’я та підвищує втомлюваність присутніх у закритому приміщенні людей.

30.12.2010 Міфи та реальність. Шість міфів про провітрювачі
На жаль, більшість людей не володіють правильною і достовірною інформацією про віконні вентиляційні провітрювачі. Як правило, інформація черпається з чуток, міфів і різних пліток. Ми постараємося розвінчати всього лише шість, найбільш поширених в нашій повсякденній практиці, міфів.

30.12.2010 Кожен має право дихати свіжим повітрям
Тридцять років тому, коли за кордоном почали масово встановлювати металопластикові вікна, споживачі зіткнулися з проблемою. Ці конструкції забезпечували надійну тепло-та звукоізоляцію, але приміщення перетворилося в герметичну ємність, де накопичувалися водяна пара і вуглекислий газ.